Dårlig ledelse og korruption i Thai Airways

Konkursret ventes at afsige kendelse om Thai Airways’ rekonstruktionsplan midt i september. Undersøgelse afslører storstilet korruption, som en af årsagerne til selskabets problemer.

Flyselskabet Thai Airways har gennem flere måneder kæmpet for at undgå en truende konkurs.

I maj indgav selskabet en anmodning om konkursbeskyttelse, og i samme måned godkendte den centrale thailandske konkursret en rekonstruktionsplan for selskabet.

I løbet af august har der været afholdt en række officielle høringer, hvor retten har skullet tage stilling til en række mindre kreditorers indsigelser mod planen om en rekonstruktion. Høringerne har ifølge Thai Airways’ fungerende præsident fået en vellykket udgang.

“Dagens høring gik godt, og udsigterne er gode,” sagde præsidenten, Chansin Treenuchagron, i en erklæring efter den seneste høring den 25. august.

Thai Airways forventer nu, at konkursretten vil afsige sin kendelse om rekonstruktionsplanen den 14. september, meddeler selskabet.

Dårlig ledelse og korruption

Den thailandske vicetransportminister Thaworn Senneam orienterede fredag i sidste uge ifølge Bangkok Post om resultaterne af en officiel undersøgelse af, hvad der gik galt i selskabet i perioden fra 2017 til 2019.

Ifølge vicetransportministeren er det dårlig ledelse og korruption blandt snesevis af ledere og politikere, der har ført til Thai Airways’ alvorlige økonomiske problemer. Ifølge vicetransportministeren er der endvidere beviser for bestikkelse.

Læs nærmere om situationen på: Check-in.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*