Thai Airways vender tilbage til København den 1. august

Thai Airways har ifølge AirlineRoute revideret deres ruteprogram og flyselskabet satser nu på at vende tilbage til København fra 1. august 2020

Ifølge de seneste oplysninger fra Routesonline, så har Thai Airways planlagt at genoptage flyvningerne mellem København og Bangkok igen fra den 1. august 2020.

Efter planen skal ruten beflyves med én daglig afgang med en Boeing 777-300ER.

Thai Airways havde tidligere satset på at åbne op for flytrafikken til København allerede i juli måned, men den plan er altså nu revideret.

Omkring flytrafikken mellem Bangkok og Oslo og Stockholm, så er der tilsynladende endnu ikke planlagt en genopstart af disse ruter.

Rejsevejledningen til Thailand

De danske myndigheder fraråder dog fortsat alle ikke-nødvendige rejser til Thailand frem til og med den 31. august 2020.

Det gøres ud fra et forsigtighedsprincip, der handler om at minimere risikoen for, at danskere bliver smittet med COVID-19 i udlandet for derefter at tage smitten med hjem til Danmark.

Der er altså alene tale om at rejser til Thailand frarådes, ikke at rejser forbydes.

Thai Airways vælger dermed at starte ruten op en måned inden den nuværende danske rejsevejledning til Thailand udløber.

Læs nærmere på: Rejsevejledningen for Thailand

Rejseforsikringer dækker ikke sygdom relateret til COVID-19

Hvis man vælger at rejse og dermed trodse Udenrigsministeriets rejsevejledninger, vil rejseforsikringen som udgangspunkt dække sygdom, skader eller uheld.

Men man kan komme i problemer under en ny bølge af coronavirus og ikke få dækning, hvis man strander i udlandet eller hurtigt skal hjem, fordi et land lukker ned.

Sådan er meldingen fra de fire største forsikringsselskaber i Danmark, Tryg, Topdanmark, Codan og Alm. Brand.

»Forsikringen dækker ikke sygdom relateret til Covid-19, og er man rejst afsted til et land, hvortil Udenrigsministeriet fraråder rejser, vil forsikringen ikke dække evakuering eller for ufrivilligt ophold, hvis man strander i landet, fordi udrejse ikke er muligt«, skriver Tryg i en kommentar.

Hos Codan dækker rejseforsikringen ikke, hvis skaden på nogen måde kan relateres til coronavirus.

Læs nærmere på: Politiken

Tilmeld dig Danskerlisten

Myndighederne opfordrer alle danskere i Thailand til at registrere sig på Danskerlisten. Danskerlisten giver de danske myndigheder mulighed for at kontakte dig eller sende dig vigtige informationer om, hvordan du bør forholde dig under dit ophold i Thailand.

Læs nærmere om danskerlisten her: Danskerlisten – for din sikkerheds skyld

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*