TUI-fly er sikkerhedslandet i Stockholm

Et TUI-fly fra Thailand er søndag eftermiddag sikkerhedslandet i Arlanda, Stockholm
Et TUI-fly på vej mod København fra Thailand er søndag eftermiddag sikkerhedslandet i Arlanda, Stockholm.

TUI-fly fra Thailand mod København er sikkerhedslandet i Stockholm.

274 voksne og 10 børn, som har været på ferie i Thailand med rejseselskabet TUI, er søndag strandet i Arlanda-lufthavnen i Stockholm, efter at piloten på deres fly har valgt at sikkerhedslande inden den planlagte ankomst til København.

– Piloten har vurderet, at det var den løsning, der var mest sikkerhedsmæssig forsvarlig, siger TUI-pressechef Christian Grandjean, som ikke kan oplyse yderligere om, hvad årsagen til sikkerhedslandingen har været.

Flyet med flynummeret 12375 fra Krabi, Thailand, skulle være landet i København klokken 15.30 og var blevet en smule forsinket undervejs. Flyet landede i stedet i Stockholm ved 16-tiden, oplyser Simon Winther, som var med om bord på flyet, til Ekstra Bladet.

Simon Winther fortæller til Ekstra Bladet, at passagererne stadig sidder i flyet på landingsbanen. De har fået at vide, at der ikke var tilstrækkeligt med brændstof på flyet til at klare at komme helt til København.

TUI-pressechef Christian Grandjean oplyser, at personalets flyve/hviletider ikke tillader en flytur til København søndag aften. I stedet vil flyet fuldføre den sidste del af turen mandag.

Ifølge Ekstra Bladet oplyser en passager, at flyet efterfølgende ikke kunne flyve videre, fordi den pilot, der skulle overtage flyet, var kørt galt på parkeringspladsen.

TUI har i første omgang givet passagererne madkuponer til aftensmad og morgenmad samt et hotelværelse.

Læs nærmere på:

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*