Notifications
Clear all

Afvist af Udlændingestyrelsen


(@newsman)
Famed Member Admin
Tilmeldt: 6 år siden
Indlæg: 1092
Topic starter  

Afvist af Udlændingestyrelsen

Ejeren af All Round Lyd & Lys, Laurs Lysgaard Pedersen, kørte onsdag middag fra Struer med 40-årige Dogan fra Thailand ved sin side.

Efter at have været gift i 17 måneder, fik de for 12 dage siden besked om, at Dogan skulle være ude af landet i dag.

Udlændingestyrelsen har ikke godkendt hendes ansøgning om opholdstilladelse, og når Dogan skulle ud, følger Laurs Lysgaard Pedersen med.

- Det er det mest groteske, jeg har været udsat for, fortæller han.

- Hvis I ikke vil have mine skattekroner i Danmark, må jeg jo lægge dem i Tyskland. Det er det værste, jeg har været udsat for, siger Laurs Lysgaard Pedersen efter sit møde med Udlændingestyrelsen, som udstak en frist på 12 dage, inden hans kone skulle være ude af landet.

- Vi bliver afvist, fordi vi ikke kunne levere dokumentation i form af hverken ansættelseskontrakter eller lønsedler. Det er absurd, siger han om hele processen, som får ham til at forlade sin ellers så rodfæstede base i Struer.

- Jeg har været selvstændig i over 20 år. Så hvordan skulle jeg kunne fremvise en ansættelseskontrakt, og jeg får heller ikke en lønseddel ind ad døren hver måned. Men det var det eneste, de ville se, konstaterer han.

Det samme var tilfældet for Dogan.

- Hun var selvstændig i Thailand, og hun kan dokumentere, at der kommer penge ind på hendes konto. Men det var ikke nok, konstaterer Laus Lysgaard Pedersen.

- I Tyskland klarer de alt det, vi ikke kunne få godkendt i Udlændingestyrelsen i Danmark i løbet af de sidste 17 måneder, i løbet af en uges tid.

Læs nærmere om sagen på: Dagbladet Holstrebro Struer

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


   
Citer