Jubilæumsbog fra Da...
 
Del:
Notifications
Clear all

Jubilæumsbog fra Dansk-Thai Forening


Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Tilmeldt: 4 år siden
Indlæg: 779
Topic starter  

Dansk-Thai Forening har udgivet en bog i forbindelse med deres 70 års jubilæum samt 400 års fejring af relationerne mellem Danmark og Thailand.

Bogen giver et meget dækkende og spændende indblik i relationerne, der går helt tilbage til Christian den 4. Samarbejdet har indbefattet rådgivning til opbygning af flåde, hær, infrastruktur, elektricitetsværker og ikke mindst samhandel.

Det tætte samarbejde har bestået i langvarige og tætte forbindelser mellem det danske og det thailandske kongehus, samt en lang række danskere der har været udstationeret og arbejdet i Thailand. Et forløb der har har haft, og stadig har stor betydning for rigtig mange mennesker.

Det samarbejde kan siges at have haft betydning for etableringen af Dansk-Thai Forening helt tilbage i 1951, hvor hjemvendte danskere etablerede foreningen, som stadig arbejder aktivt for at udvikle den tætte kontakt og udbrede kendskabet til Thailand både kulturelt og forretningsmæssigt.

Bogen der er skrevet af Susi Alsfelt Riise-Knudsen, kan erhverves for 200 kr plus forsendelsesomkostninger. Af de 200 kr går de 50 kr til foreningens velgørenhedsarbejde med støtte til skolen for multihandicappede børn i Bangkok, Sataban Saeng Sawan.

Hvis man ønsker at erhverve bogen, så send gerne en mail til info@dansk-thai-forening.dk med navn og adresse.

Så sender Dansk-Thai Forening en mail med prisen og forsendelsesomkostninger. Når beløbet er modtaget sendes bogen.

Newsman @ Thailand Portalen
------------------------------------------
Find også Thailand Portalen på:
Facebook - Youtube - Twitter


Citer