Popgruppe beklager ...
 
Share:

Popgruppe beklager chokoptræden  

  RSS

Newsman
(@newsman)
Medlem Admin
Meldt ind: 1 år siden
Indlæg: 298
31/01/2019 6:10 pm  

Den thailandske musikgruppe BNK48 har vakt harme, efter et af medlemmerne optrådte iført en T-shirt med et hagekors.

To dage før den internationale Holocaust-dag løb af stablen 27. januar, gjorde den populære thailandske musikgruppe BNK48 sig uheldigt bemærket.

Årsagen er, at en af gruppens medlemmer blev afbilledet i en T-shirt med et stort svastika på under en forberedelse før en tv-koncert.

En af dem, der fik kaffen galt i halsen, er den israelske diplomat Smadar Shapira, der på vegne af Israels ambassade i Thailand udtrykte forargelse og forbløffelse over T-shirten på Twitter.

'At bandets frontfigur viser nazisymboler, sårer følelserne på millioner verden over, hvis slægtninge blev myrdet af nazisterne'.

Efter kritikken er haglet ned over BNK48, har sangeren, der bar t-shirten, Pichayapa 'Namsai' Natha, lagt sig fladt ned. Natten til søndag leverede hun en tårevædet undskyldning fra scenen under en koncert.

Ifølge South China Morning Post har sangeren også været ude og beklage på sin Facebook-side:

'Tilgiv mig og giv mig råd, så jeg kan blive voksen og ikke begå sådanne fejl i fremtiden. Jeg kan ikke fikse denne fejl, men jeg kan love, at det aldrig sker igen', skriver hun ifølge den engelsksprogede Hongkong-avis, som også skriver, at hagekors og nazi-effekter er relativt almindelige rundt om i Thailand.

Søndag eftermiddag mødtes sangeren og manageren fra BNK48 med Israels ambassadør i Thailand, Meir Shlomo for at give en officiel undskyldning. Ifølge The New York Times diskuterede de 'vigtigheden af historien generelt og bevidsthed om holocaust og antisemitisme'.

Mødet endte med, at gruppen gik med til at deltage i en kampagne for at øge kendskabet til Holocaust i Thailand, skriver Smadar Shapira på Twitter.

Ifølge Shapira var det bandets eget forslag at bidrage med viden om holocaust for at vise deres engagement i sagen.

Læs nærmere på: Ekstra Bladet

 


Citere
Webmaster @ Thailand Portalen
(@webmaster)
Medlem Moderator
Meldt ind: 1 år siden
Indlæg: 223
23/02/2019 1:23 pm  

Det kan vist også kalde en ommer....


SvarCitere