Move Forward vil støtte en premierministerkandidat fra Pheu Thai

Move Forward vil støtte en premierministerkandidat fra Pheu Thai

Midt i debatten om, hvem der skal være Thailands næste premierminister, stak landets retssystem onsdag igen en kæp i hjulet på folkets ønske. Move Forward derfor vil nu støtte en kandidat fra koalitionspartiet Pheu Thai.

Vi støtter Pheu Thai, uanset hvem deres kandidat er, lyder det fra Move Forward.

Move Forward var inden valget i maj i opposition, hvor de havde profileret sig som et ungt og moderne parti, der står i skarp modstand til den thailandske konge og militærs indflydelse.

Move Forward’s leder, Pita Limjaroenrat, lovede under valgkampen at indskrænke omfanget af værnepligten. Han ville desuden gøre op med en censurlov i landet, der gør, at man ikke må kritisere kongen.

Move Forward endte med at tage en storsejr og blive Thailands største politiske parti i det ene parlamentskammer, Repræsentanternes Hus.

Dermed var Pita Limjaroenrat også et oplagt bud på landets næste premierminister. Men sådan endte det dog ikke med at gå.

Move Forward oplyser dermed, at det vil støtte en kandidat fra Pheu Thai, uanset hvem partiet vil stille op, for at “danne en regering, som stemmer overens med det thailandske folks stemme”.

Læs nærmere her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*