Sikkerhedsstyrkerne har dræbt skydegal gerningsmand

En skydegal thailandsk soldat, som har skudt og dræbt 26 mennesker og såret 57 andre i byen Nakhon Ratchasima, er blevet dræbt af sikkerhedsstyrker. Det oplyser politiet her til morgen lokal tid.

Tidligere her til morgen kunne der høres skud og eksplosioner inde fra indkøbscenteret Terminal 21 i Nakhon Ratchasima, også kendt som Korat.

Gerningsmanden havde forskanset sig i centeret siden i går eftermiddag.

Indkøbscenteret  stormet af politi og soldater

Lørdag aften stormede politi og soldater det pågældende indkøbscenter og hjalp hundredvis af personer med at flygte.

Billeder fra en lokal tv-station viser adskillige personer komme løbende ud af centeret. Personerne kom ud i grupper, nogle med børn, mens andre hjalp ældre med at komme ud.

32-årige gerningsmand

Politiet oplyser, at den 32-årige sergent Jakrapanth Thomma, der er blevet identificeret som gerningsmanden, tidligere på dagen havde skrevet på sin Facebook-profil, at “døden er uundgåelig for alle”.

Han havde samtidig lagt et billede op af sig selv bevæbnet med et håndvåben.

Strid om penge

Tilsynladende dræbte Jakrapanth Thomma først sin øverstbefalende chef, før han stjal våben og et køretøj fra en militærbase. Under sin flugt skød og dræbte han flere mennesker, før han gik amok i indkøbscenteret.

Noget tyder på, at den 32-årige Jakrapanth Thomma følte sig snydt for penge og efterfølgende gik amok og skød og dræbte mindst 26 personer. Det fortæller landets premierminister oven på tragedien, der endte med, at soldaten selv blev dræbt.

Læs nærmere på:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*