Sydøstasiatisk danseshow i Tivoli

Denne sommer har Tivoli fornøjelsen af at kunne præsentere et storslået Sydøstasiatisk performanceshow med dansere fra alle ASEAN-medlemslandene, som led i de aktiviteter, der er med til at fejre ASEAN-kulturåret 2019 under temaet The Best of ASEAN: Oneness to the World.

Dansere fra de 10 ASEAN-medlemslande kommer til at optræde på Plænescenen med traditionelle danse iført smukt og farverigt tøj. Selve showet er 60 minutter langt og består af både dans og musik fra hvert land. Ligeledes vil der også være fælles performances, hvor alle lande er repræsenteret.
Showet vil fremvise de fineste traditioner fra ASEAN-landene og vil blive udført af dansere fra Brunei Darussalam, Cambodja, Indonesien, Laos, Malaysia, Myanmar, Filippinerne, Singapore, Thailand og Vietnam.

De to forestillinger i Tivoli er et samarbejde med Tivoli og ASEAN-ambassaderne i København (Indonesien, Filippinerne, Thailand og Vietnam). Desuden er ASEAN Cultural Troupes optræden i Tivoli arrangeret som en del af deres ASEAN Cultural Roadshow i Europa, der er organiseret af Kongeriget Thailands Kulturministerium som en del af Thailands formandskab for ASEAN i 2019, hvilket også indbefatter en forestilling på Thai Festival 2019 på Havneparken, Islands Brygge, den 6. juli i København.

Forestillingen bliver fremført følgende to gange:

7. juli 2019 klokken 14:00 på Plænen i Tivoli
8. juli 2019 klokken 18:00 på Plænen i Tivoli

Forestillingen er gratis, dog kræves der billet eller adgangskort for at få adgang til Tivoli.

For nærmere information: Tivoli.dk

1 Comment

  1. ASEAN Cultural Roadshow var forbi og optræde på Plænen i Tivoli i København den 7. og 8. juli 2019. Forestillingen den 7. var en våd omgang, men ved forestillingen dagen efter viste vejret sig fra sin bedre side af. Fremmødet på førstedagen var på grund af vejret meget sparsomt, hvorimod flere valgte at kigge forbi på andendagen.

    Forestillingen begge dage varede cirka en time. Dansere fra de 10 ASEAN-medlemslande optrådte på scenen ved Plænen med traditionelle danse iført smukt og farverigt tøj. Showet var delt op i tre dele og bestod af både dans og musik fra hvert land. Derudover var der også fælles performances, hvor alle landene var repræsenteret.

    Billeder og video fra arrangementet kan ses her: https://www.thailand-portalen.dk/forum/billeder/asean-cultural-roadshow-i-tivoli/

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*