Stop for udstedelse af indkomstcertifikater

Den Danske Ambassade i Bangkok
Den Danske Ambassade i Bangkok

Det er fra dansk side blevet besluttet med øjeblikkelig virkning at stoppe udstedelsen af indkomstcertifikater/attester til rejsende eller herboende pensionister til brug ved ansøgning om 1-årigt opholdsvisum hos de thailandske myndigheder.

Dette skyldes, at det juridisk set ikke er muligt for ambassaden i Bangkok at garantere over for de thailandske myndigheder, hvilken indkomst den enkelte person vil have i det kommende år.

Berørte borgere opfordres til at søge information på den Thailandske Ambassade i Københavns hjemmeside omkring alternative muligheder for at søge visum:
http://thaiembassy.dk/category/visa-application/

Berørte borgerne opfordres ligeledes til at orientere sig i gældende regler hos de thailandske immigrationsmyndigheder:

Her kan man læse om, hvordan man søger om et længerevarende visum:
http://bangkok.immigration.go.th/en/base.php?page=procedure

I det følgende er et link til den krævede dokumentation:
http://bangkok.immigration.go.th/en/base.php?page=service#

Personer, som har ansøgt om den omtalte attest, men endnu ikke har fået den udstedt, vil få refunderet det indbetalte gebyr.

Kilde: Den danske Ambassade, Bangkok, Thailand

5 Comments

 1. Ambassaden er stoppet med at udskrive økonomisk garanti.

  Men som jeg læser det.

  Har du feks. Pensions meddelse, som viser hvad beløb du får af penge,
  Samt hvor pengene kommer fra,
  samt man tager sin Thai bankbog hvor pengene er gået ind på,
  så er den ged da barberet, og de burde udstede et nyt 1 års visa.

  Jeg følger og tager flere møder med dem på Imigration, indtil der er en løsning der giver vores tryghed tilbage.

  Tjek evnt. kenn Holms facebookside Han har været på besøg hos imigration i Udon Thani. Det er der kommet en længere video ud, hvor han forklarer.

 2. Yderligere kan Thailand ikke starte en ret sag mod Danmark da de selv har underskrevet aftalen med Danmark og EU der for godkender de income letter fra Sverige og norge der nogle mennesker i Danmark der ikke har gjort Deres hjemme arbejde god nok
  Vi skal henholdes os til de regler som er aftalt som Sverige og Norge gør. Det er USA som har lavet lort i den med deres income letter der for er det hele starte og danmark har gjort som USA uden at tænke sig om.

 3. Som jeg ser det nu med de oplysninger jeg har fået fra udenrigsministeriet er det Danmark USA CANADA AUSTRALIAN der har problemet jeg synes Danmark lyver om dette vi er i det nordeniske samarbejde og igen skal fortælle mig at de ikke har snakket sammen.alle går og siger det er thailand som er problemet den håber jeg ikke på for når det handler om penge som thailand mister så håber jeg ikke på den yderligere er der igen der har set beviser en E.mail eller et brev fra thailand at de ikke godkender incom letter det gør De Sverige norge Tyskland alle lande i EU. SÅ KÆRE LILLE DANMARK KOM FREM MED SANDHEDEN

Deltag med en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*