Thailand dropper krav om mundbind og Thailand Pass

Fra den 1. juli slutter brugen af Thailand Pass og et krav om rejseforsikring på minimum 10.000 US dollars. Derudover fjernes også kravet om brug af mundbind.

Det bliver en meget bedre oplevelse at besøge Thailand når der ikke længere er krav om brug af mundbind. Det bliver derudover også nemmere at besøge Thailand når Thailand Pass stopper.

Der vil fra den 1. juli gælde følgende:

Turister skal kun bruge bevis for vaccination eller en negativ PCR test (eller godkendt kviktest) taget inden 72 timer før afrejse til Thailand. Hvis du ikke er vaccineret skal kunne fremvise negativ PCR test (eller godkendt kviktest) taget inden 72 timer før afgang. Der vil blive taget stikprøvekontrol ved ankomst til Thailand og der skal der så tages en “pre-arrival” kviktest som skal være negativ.

Du skal som turist dog stadig ved indrejse kunne fremvise vaccine-dokumenter eller en negativ PCR eller ATK test, som ikke må være mere end 72 timer gammel.

Kravet til mundbind i det offentlige rum fjernes også, men det anbefales fortsat at man benytter det hvis man færdes hvor der er mange mennesker samlet.

Desuden vil restauranter, natklubber og barer igen  kunne holde åben for servering frem til klokken 02:00.

Læs nærmere her:

1 Comment

  1. Gælder det med mundbind også i fly og lufthavn?
    Hvis ja, er der et link til disse regler? 🙂

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*