Kaare Dybvad Bek er ny udlændinge- og integrationsminister

Kaare Dybvad Bek bliver ny udlændinge- og integrationsminister i den socialdemokratiske regering.

Justitsminister Nick Hækkerup har meddelt, at han ønsker at udtræde af regeringen og af Folketinget.

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye er derfor udnævnt til justitsminister, indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek er udnævnt til udlændinge- og integrationsminister, og medlem af Folketinget Christian Rabjerg Madsen er udnævnt til indenrigs- og boligminister.

Statsministeren præsenterede de nye ministre for Hendes Majestæt Dronningen kl. 10.00.

Mattias Tesfaye (S) overtog posten som Udlændinge- og integrationsminister tilbage i 2019 efter Inger Støjberg (V) og Mattias Tesfaye har som Udlændinge- og integrationsminister haft den holdning at Danmark skal have en stram udlændingepolitik, men ikke en skør udlændingepolitik – et mantra som den nye Udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek ved overdragelsen af posten oplyste han vil videreføre.

Kaare Dybvad Bek er født den 5. august 1984 i Holbæk, søn af automekaniker Jens Juul Dybvad Olesen og sygeplejerske Dorte Simonsen. Gift og har to børn. Kaare Dybvad Bek har været medlem af Folketinget siden 2015. Han har tidligere været boligminister og indenrigs- og boligminister. Kaare Dybvad Bek er medlem af Socialdemokratiet.

Læs nærmere her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*