Thailand udvider genåbning for færdigvaccinerede

Efter Phuket genstartede i juli, genåbner Thailand fra oktober for færdigvaccinerede udenlandske turister til andre store turistmål som Bangkok, Chiang Mai, Hua Hin og Pattaya.

Genåbningen for færdigvaccinerede udenlandske turister i Thailand øges nu yderligere. Færdigvaccinerede turister skal ikke i karantæne ved indrejse til Thailand, men stadig vise blandt andet en negativ coronatest.

Mens indrejse til Thailands største ø, Phuket, startede 1. juli med Phuket Sandbox-konceptet, fulgt af rejser for færdigvaccinerede udenlandske turister til Samui, kommer der nu flere muligheder. Det oplyser de thailandske turistmyndigheder, Tourism Authority of Thailand, TAT, i en pressemeddelelse.

TAT oplyser TAT i deres pressemeddelelse at fra 1. oktober genåbnes der for færdigvaccinerede udenlandske turister til flere thailandske destinationer. Disse rejsemål omfatter blandt andet hovedstaden Bangkok samt Chiang Mai, Hua Hin og Pattaya – hertil kommer Chon Buri, Phetchaburi og Prachuap Khiri.

Fra midten af oktober tilføjes yderligere 21 rejsemål i Thailand i forbindelse med genåbningen for de udenlandske turister.

Disse omfatter i det nordlige Thailand blandt andet Chiang Rai, Lamphun, Mae Hong Son, Nan, Phrae og Sukhothai; i den nordøstlige del Bueng Kan, Nong Khai, Ubon Ratchathani og Udon Thani; mod vest i Thailand er det Kanchanaburi og Ratchaburi, mens det i den vestlige retning er Chanthaburi, Rayong og Trat. Hertil kommer i den centrale del af landet Ayutthaya og mod syd Nakhon Si Thammarat, Ranong, Satun, Songkhla og Trang.

Holder planen, genåbner Thailand i næste fase, til januar, for rejser til yderligere 13 provinser.

Læs nærmere på:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*