Danskere Globalt – Sammen mod Corona

Er du strandet uden for Danmarks grænser – eller er du udlandsdansker, der gerne vil hjælpe andre danskere i en svær situation?

Udenrigsministeriet er i kontakt med mange rejsende, der står i en svær situation i udlandet, og som ikke kan komme hjem til Danmark. Heldigvis har Udenrigsministeriet også hørt fra mange danskere, som bor fast i udlandet, og som gerne vil hjælpe.

Derfor opretter Udenrigsministeriet nu en facebookgruppe, der skal hjælpe danskere i udlandet til at støtte op om hinanden. Her kan fastboende rådgive og hjælpe de rejsende og rejsende kan finde hinanden og dele erfaringer.

Danskerne har under den igangværende krise vist stort samfundssind, og det gælder også uden for Danmarks grænser. Det kan Udenrigsministeriet se på de mange henvendelser, Udenrigsministeriet har fået fra udlandsdanskere, som gerne vil hjælpe landsmænd med fx indkvartering. Det samfundssind skal have en platform – og derfor har Udenrigsministeriet nu lavet en ny facebookgruppe.

Meld dig ind i gruppen her: www.facebook.com/groups/danskereglobalt/

Udenrigsministeriet fortsætter selvfølgelig arbejdet: Selvom Udenrigsministeriet nu vil hjælpe danskerne til at hjælpe hinanden, bliver Udenrigsministeriet og Udenrigsministeriets Borgerservice selvfølgelig stadig ved med at arbejde på højtryk for at hjælpe strandede danskere i hele verden.

Står du i akut nød eller har specifikke spørgsmål til udenrigsministeriet, kontakt Udenrigsministeriet på bbb@um.dk eller 3392 1112 (der er åbent for henvendelser 24/7).

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*