Norwegian åbner ny direkte rute til Krabi i Thailand

Søg Norwegian åbner ny direkte rute til Krabi i Thailand
I slutningen af oktober begynder Norwegian at flyve direkte til det smukke Krabi fra København, Oslo og Stockholm med i alt seks afgange om ugen, hvoraf to afgange vil være fra København.

Til vinter får solhungrende skandinaver yderligere en langdistancedestination i Thailand at rejse til. I slutningen af oktober begynder Norwegian at flyve direkte til det smukke Krabi fra København, Oslo og Stockholm med i alt seks afgange om ugen, hvoraf to afgange vil være fra København. Med den eksisterende direkte rute til Bangkok tilbyder Norwegian 15 afgange fra Skandinavien til Thailand om ugen i vinterhalvåret.

Thailand er et af danskernes favoritrejsemål og i vinteren 2018-2019 vil man kunne flyve direkte til både Bangkok og Krabi fra København, Oslo og Stockholm. Bangkok er en helårsrute, mens Krabi er en vinterrute. Krabi liggeri det sydlige Thailand, cirka 800 kilometer syd for Bangkok, og er kendt for sine smukke omgivelser med skovklædte bjerge og kridhvide strande.

– Der er meget stor interesse blandt skandinaver for at rejse til Thailand. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde yderligere en thailandsk destination. Med Krabi får vores rejsende nu endnu bedre valgmuligheder og kan for eksempel vælge at flyve til Bangkok på udrejsen og hjem via Krabi for at kombinere storby med strandliv. Vi glæder os til at byde de rejsende ombord, siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

15 afgange om uge til Thailand i vintersæsonen
De nye direkte ruter til Krabi erstatter de tidligere udmeldte øgninger til Bangkok. Det indebærer, at Norwegian i løbet af vinteren vil have ni direkte afgange til Bangkom om ugen og seks direkte afgange til Krabi om ugen fra København, Oslo og Stockholm

Om Norwegians nye direkte ruter til Krabi
I det kommende vinterprogram, mellem 28. oktober 2018 og 31. marts 2019, har Norwegian følgende afgange til Krabi:

København (CPH) – Krabi (KBV)
To ugentlige afgange, torsdage og lørdage, med start 1. november.

Stockholm (ARN) – Krabi (KBV)
To ugentlige afgange, onsdage og fredage, med start 31. oktober.

Oslo (OSL) – Krabi (KBV)
To ugentlige afgange, tirsdage og søndage, med start 28. oktober.

Om Norwegians direkte ruter til Bangkok
København (CPH) – Bangkok (BKK)
En ugentlig afgang i sommerhalvåret (lørdage) og to ugentlige afgange (torsdage og søndage) med start 27. oktober.

Stockholm (ARN) – Bangkok (BKK)
En ugentlig afgang i sommerhalvåret (søndage) og fire ugentlige afgange om ugen i vinterhalvåret (tirsdage, torsdage, lørdage og søndage) med start 29. oktober.

Oslo (OSL) – Bangkok (BKK)
En ugentlig afgang i sommerhalvåret (onsdage) og tre ugentlige afgange (mandage, onsdage og lørdage) med start 29. oktober.

Billetter kan findes til salg fra og med i dag på www.norwegian.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*