Thai Airways aflyser afgange mellem København og Bangkok

I lighed med adskillige andre flyselskaber så begynder Thai Airways også at aflyse afgange til og fra Europa. I maj måned aflyses der tre afgange mellem Danmark og Thailand.

Thai Airways har valgt at aflyse 3 afgange mellem København og Bangkok i maj måned. Det er ankomsterne (TG950) og afgangene (TG951) den 12., 19. og 26. maj – altså tre tirsdage i træk – som aflyses.

Den fulde liste over alle aflysningerne kan ses på:

Årsagen til aflysningerne er udbrudet af coronavirusen COVID-19 og den mindsket flytrafik.

I Kina har der været udbrud af lungebetændelse (COVID-19) med en ny type coronavirus siden december 2019. Smittetilfælde er siden blevet registreret i flere andre lande. Der har også været smittetilfælde i Thailand, men ifølge Sundhedsstyrelsen er der ikke rapporteret om væsentlig smittespredning i Thailand.

Thai Airways har iværksat en række tiltag og forholdsregler for at forhindre spredningen af coronavirusen COVID-19 (link). Derfor vil der efter 2. marts i en periode ikke blive tilbudt puder og tæpper ombord på flyrejserne, samt den varme og kolde håndklædeservice på Royal First Class og Royal Silk Class er erstattet af kolde en-gangs håndklæder. Rengøringen og hygiejne er også skruet i vejret.

Læs nærmere hos:

1 Comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*