Udenrigsministeriets Rejsevejledning for Thailand er opdateret omkring COVID-19

Den Danske Ambassade i Bangkok

Udenrigsministeriet og den danske ambassade anbefaler, at man følger med i udviklingen via Udenrigsministeriets Rejsevejledning for Thailand.

Ambassaden følger løbende udviklingen i forhold til coronavirus/COVID-19 i Thailand. Danskere bosat eller på rejse i Thailand opfordres til at følge de lokale myndigheders information via nyhedsmedierne og nedenstående informationskanaler:

Thailand:

  • Thailandske sundhedsmyndigheder har etablerert et Corona/COVID-19 Call Center  – ring: 1422
  • Generelle anbefalinger og guidelines fra thailanske sundhedsmyndigheder omhandende rejsende til og fra Thailand findes her
  • Link til Thailands sundhedsministeriums side omhandende Coronavirus/COVID-19 findes her
  • Daglig opdatering om situration fra det thailandske sundhedsministerium findes her
  • WHO udsender også løbende rapporter med de seneste opdateringer fra de thailanske sundhedsmyndigheder find rapporterne her.

Nem adgang til vigtig information

Ambassaden opfordrer alle danskere i Thailand til at registrere sig på Danskerlisten og hente udenrigsministeriets app Rejseklar. Danskerlisten giver os mulighed for at kontakte dig eller sende dig vigtige informationer om, hvordan du bør forholde dig. Du tilmelder dig Danskerlisten her.

Har du spørgsmål i forbindelse med coronavirus/COVID-19 kan du tage kontakt til den danske ambassade i Thailand på +66 (0) 2343 1100. Uden for ambassadens åbningstid er der mulighed for omstilling til Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter på +4533921112.

Udenrigsministeriet og den danske ambassade rådgiver ikke om sundhedsfaglige spørgsmål, men henviser til de sundhedsfaglige myndigheder i Danmark. På Sundhedsstyrelsens hjemmeside og hos Statens Serum Institut kan du finde information om coronavirus/COVID-19.

For yderligere information se også Udenrigsministeriets hjemmeside.

Læs nærmere om: Danskerlisten

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*