Thailand dropper vaccinekrav igen

Thailand dropper alligevel vaccinekrav

De thailandske myndigheder meddelte for få dage siden at man ville indføre vaccinekrav til Thailand gældende fra 9. januar 2023, hvor indrejsende skulle dokumentere at have modtaget to COVID-19-vaccinedoser eller lægeattest med videre.

Det var lørdag de thailandske luftfartsmyndigheder annoncerede kravet. Men landets sundhedsminister Anutin Charnvirakul har i dag mandag oplyst at et panel af sundhedseksperter er blevet enige om, at det er unødvendigt med indrejsekravet.

Dermed vil både vaccinerede og ikke-vaccinerede ifølge ministeren blive lukket ind i landet uden restriktioner. At skulle fremvise bevis for vaccination ville være både besværligt og ubelejligt så panelets beslutning er at det er unødvendigt oplyser sundhedsministeren.

Opholdsperioden forlænges

De thailandske turistmyndigheder (Tourism Authority of Thailand) oplyser desuden at Thailand som en del af den fulde genåbning vil tilbyde sine turister som er berettiget til visumfritagelse en længere opholdsperiode end de normale 30 dage. Den udvidet opholdsperiode vil nemlig fra 31. marts 2023 ved ankomst forlænges fra 30 dage til 45 dage.

Danske statsborgere havde dog i forvejen i perioden 1. oktober 2022 til 31. marts 2023 kunne benytte sig af denne længere opholdsperiode på 45 dage, men med den nye beslutning fortsætter ordningen dermed også efter den 31. marts 2023.

Dem som er berettiget til et visum ved ankomst vil fra fra 31. marts 2023 få forlænget deres visum fra 15 dage til 30 dage.

Læs nærmere her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*