Det danske udenrigsministerium advarer om, at der er indført forbud mod e-cigaretter i Thailand

Der er indført forbud mod e-cigaretter i Thailand
Det danske udenrigsministerium advarer om, at der er indført forbud mod e-cigaretter i Thailand, og at ejerne risikerer op til 10 års fængsel.

Det danske udenrigsministerium advarer om, at der er indført forbud mod e-cigaretter i Thailand, og at ejerne risikerer op til 10 års fængsel.

I en advarsel på det britiske udenrigsministeriums hjemmeside hedder det blandt andet: ”Denne type indretninger vil blive konfiskeret og ejeren kan straffes med bøde eller fængsel i op til 10 år”.

En talsmand for Tourism Authority of Thailand understøtter udenrigsministeriets advarsel mod at tage e-cigaretter med til Thailand.

Flere eksempler på, at rejsende fra England har fået deres e-cigaretter konfiskeret og har måttet betale bøde, får nu flere at de britiske rejsearrangører til at lægge mere vægt på at advare kunderne mod at medbringe de kunstige cigaretter til Thailand.

E-cigaretter, E-væske og vandpiber, må ikke medbringes til Thailand. Disse elementer vil sandsynligvis blive konfiskeret ved ankomst, og man kan risikere at få en bøde eller fængsel i op til 10 år, hvis man findes skyldig, skriver Udenrigsministeriet klart og tydeligt på deres hjemmeside.

Det danske udenrigsministerium oplyser følgende om e-cigaretter mv. på deres hjemmeside:

  • E-cigaretter, E-væske og vandpiber, må ikke medbringes til Thailand
  • Disse elementer vil sandsynligvis blive konfiskeret ved ankomst, og man kan risikere at få en bøde eller fængsel i op til 10 år, hvis man findes skyldig
  • Salg eller besiddelse af E-cigaretter, E-væsker og vandpiber er også forbudt, og man kan risikere en stor bøde eller op til 5 års fængsel, hvis man findes skyldig

Læs nærmere på:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*