Fra Thailand til Thy – 10 år senere

Fra Thailand til Thy – 10 år senere handler om familier fra Thy, er en ny dokumentarfilm med de samme medvirkende, som den prisbelønnede filminstruktør Janus Metz og den internationalt anerkendte antropolog Sine Plambech har fulgt igennem 10 år.

Thailandske Kae og danske Kjeld giftede sig for 10 år siden uden at kende hinanden på forhånd. De to har nu holdt sammen gennem tykt og tyndt og de har fået en lille søn, Mads, sammen.

Kaes thailandske teenagesøn, Mark, som hun i sin tid måtte efterlade i Bangkok, er også kommet til Danmark. Her kæmper han for at finde sit ståsted og få en uddannelse som kok. Men det er ikke let at falde til, når man har svært ved sproget og savner sin far i Thailand.

Kaes søster Mong og hendes danske mand John udgør et naturligt samlingspunkt for de thai-danske par i Thy, ikke mindst da Kae og Mongs far kommer på besøg. Han bliver nu installeret blandt haveengle og buddhastatuer i Nordjylland, hvorfra kan han betragte sine døtre og børnebørns nye liv i Danmark.

I aften er der danmarkspremiere på ’Fra Thailand til Thy – 10 år senere’, og du kan se med på DR1 fra klokken 20:00.

Det bliver spændende at få set de sidste par kapitler i denne episke familiekrønike om kærlighed og migration, filmet over 10 år på tværs 3 generationer i Danmark og Thailand.

Fra Thailand til Thy – 10 år senere kan streames på DR.dk frem til 5. juni 2020.

Det direkte link er her: Fra Thailand til Thy – 10 år senere

Du kan læse nærmere om Hjertelandet HER

2 Comments

  1. Jeg kan ikke forstå man skal have børen op inden 3måder tro ikke på at det kan lade sig gør prøv at se hvor langt tid der kan gå her hjem nu er jeg gift thai det tog mig og min kone 3år at få faren til at Skive under hver gang vi var klag skulle han have fler penge elle gul

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*