For tredje år i træk er Bangkok den mest besøgte by i verden

Bangkok, Thailand
For tredje år i træk er Bangkok den mest besøgte by i verden.

De fleste har jo nok en fornemmelse af, hvilke byer der er de største i Europa og verden. Et par kinesiske og indiske er med på listen. Det samme er Tokyo i Japan, New York i USA, Djakarta i Indonesien, Sao Paolo i Brasilien og London i Europa.

Men bare fordi man er størst i indbyggertal, betyder det jo ikke, at man får flest besøgende udefra i løbet af året. Udenlandske turister og forretningsfolk for eksempel.

Så ser den globale Top-10 liste noget anderledes ud – og den er netop for tiende gang blevet samlet og offentliggjort af kreditkort-giganten Mastercard.

Den thailandske hovedstad, Bangkok, er for tredje år i træk den mest besøgte by i verden. Hele 20,05 millioner internationale turister besøgte således Bangkok sidste år.

Listen er udarbejdet af MasterCards Global Destination Cities Index, som desuden er kommet frem til, at London med 19,83 millioner besøgende og Paris med 17,44 millioner besøgende må tage til takke med henholdsvis anden- og tredjepladsen på den ellers så prestigefyldte liste.

Udover Bangkok, så har Thailand to byer mere med på top-20 listen over de mest velbesøgte byer i verden.

Phuket ligger nemlig på en 12. plads med 9.29 millioner besøgende, og Pattaya kommer ind på en 18. plads med 8.67 millioner besøgende.

Læs nærmere på:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*