Tak for al jeres støtte lyder det fra de 12 thailandske drenge fra grotten

De 12 thailandske drenge fra grotten - tak for al jeres støtte
De 12 thailandske drenge fra grotten - tak for al jeres støtte. De 12 drenge, der var indespærret i en grotte i 17 dage, bliver udskrevet fra hospitalet i næste uge.

“Hej. Mit navn er Note. Lige nu er jeg rask. Jeg vil gerne sige tak for at hjælpe os”.

“Hej. Mit navn er Tun. Min krop har det godt nu, og jeg vil gerne spise sushi. Jeg vil gerne sige tak til Thai Navy Seals for at redde mig og takke for al den støtte, vi har fået. Tak.”

I en videohilsen fra hospitalet sender de 12 thailandske fodbolddrenge på skift en stor tak til redningsarbejdere og folk, der har støttet dem, efter de i sidste uge blev reddet ud af Tham Luang-grotten i det nordlige Thailand. Det er første gang, de udtaler sig til offentligheden.

Drengene og deres fodboldtræner var indespærret i 17 dage, og det tog det store redningshold tre dage at få drengene og deres træner sikkert ud af grotten.

En kompliceret og farlig manøvre som adskillige dykkere fra hele verden deltog i. I alt har omkring 1.000 redningsarbejdere hjulpet til.

De 12 drenge, der er mellem 11 til 16 år, har det efter omstændighederne godt og bliver udskrevet fra hospitalet på torsdag.

Deres kost er stadig simpel, fordi det er vigtigt, at kroppen langsomt vender sig til at få normal mad.

I videoen bliver de bedt om at sige, hvad de aller helst har lyst til at spise. Her bliver der nævnt både sprødstegt svinekød med ris, sushi og dampede ris med langtidsstegt gris.

Læs nærmere på:

1 Trackback / Pingback

  1. Højt humør ved pressemøde for thailandsk fodboldhold - Thailand Portalen

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*