Alle 12 drenge og deres træner er nu reddet ud af Tham Luang-grotten

Alle 12 drenge og deres træner er nu reddet ud af grotten Tham Luang
Alle 12 drenge og deres fodboldtræner er nu reddet ud af Tham Luang-grotten i det nordlige Thailand, hvor de har siddet indespærret siden den 23. juni.

Alle 12 drenge og deres fodboldtræner er nu reddet ud af Tham Luang-grotten i det nordlige Thailand, hvor de har siddet indespærret siden den 23. juni.

Det bekræfter den thailandske eliteenhed Thai Navy Seals på deres Facebook-side. Specialstyrkerne har gennem hele redningsaktionen kommunikeret via deres Facebook-side.

– 12 “Wild Boars” og deres træner er ude af grotten. Alle er i sikkerhed, lyder det i opslaget.

I løbet af dagen er flere af drengene blev hentet ud af grotten og efterfølgende kørt væk med ambulance. Sidste mand i rækken var så drengenes 25-årige fodboldtræner.

Fodboldtræneren er nu blevet fragtet med helikopter til et hospital i byen Chiang Rai, hvor han sammen med de 12 thailandske drenge nu skal være under lægelig behandling de næste par dage.

Det sker, fordi man frygter, at drengene og deres fodboldtræner kan have fået infektioner eller andre smitsomme sygdomme i grotten. De første meldinger går på, at drengene efter omstændighederne har det godt.

De fodbolddrenge, der tidligere blev reddet ud af grotten og derfor allerede opholder sig på hospitalet, bærer stadig solbriller indendørs efter at have tilbragt to uger i totalt mørke.

Redningsaktionen for at redde 12 drenge og deres træner kostede torsdag desværre den den 37-årige tidligere Navy Seal-dykker Saman Gunan, der frivilligt forsøgte at redde drengene, livet i det han løb tør for ilt under vandet.

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Her ser fodbolddrenge deres familier efter flere ugers indespærring i grotte - Thailand Portalen
  2. Tak for al jeres støtte lyder det fra de 12 thailandske drenge fra grotten - Thailand Portalen
  3. Godt Nytår 2019 - Thailand Portalen

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*