Yderligere fire drenge reddet ud af grotten

Yderligere fire drenge reddet ud af grotte
Thailandske specialstyrker bekræfter, at i alt otte drenge er ude af den oversvømmede grotte i Thailand.

I dag kunne redningsarbejderne ved Tham Luang-grotten i Thailand afslutte deres dag med endnu et lykkeligt resultat. Det er nemlig lykkes at redde yderligere fire drenge ud af den grotte, hvor de har været fanget siden den 23. juni.

Det fortalte leder af redningsaktionen, Narongsak Osotanakom, på et pressemøde i eftermiddag dansk tid.

Efter gårsdagens redningsaktion har man arbejdet på at gøre processen, hvor to dykkere følger en dreng ud af grotten af gangen, endnu skarpere, lyder det på pressemødet. Det har været så effektivt, at det er lykkedes at redde drengene ud på to timer mindre, end det tog i går.

Alle fire drenge er i god behold efter omstændighederne og alle blevet fragtet til det hospital, hvor også de drenge, der blev reddet i går, er indlagt. Han tilføjer, at dagens fire evakuerede er ved bedre helbred end de, som blev reddet i går.

Myndighederne ønsker dog stadig ikke, at identificere de otte, der er blevet reddet ud. Fem personer er stadig fanget i grotten.

Den thailandske premierminister, Prayut Chan-o-Cha, besøgte grotten, kort efter dagens redningsoperation blev afsluttet. Han er nu taget direkte til det hospital, hvor drengene er indlagt, for at besøge dem.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*